Stillingsopslag

Se aktuelle stillingsopslag nedenfor.

Kommunikationsmedarbejder søges

Er du den rette til at styrke brandingen af Morsø Gymnasium som landets eneste gymnasium med dramatik på A-niveau? Og kan du opfange og videreformidle de gode historier i skolens hverdag? På Morsø Gymnasium oprettes en ny halvtidsstilling pr. 1.8. 2017 som kommunikationsmedarbejder med arbejdsopgaver inden for PR og markedsføring.Vi søger en medarbejder, der:
  • har en uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation og markedsføring.
  • har erfaring med Adobe-pakken og gerne fotografering
  • kan gennemføre og udvikle skolens brandingstrategi i tæt samarbejde med lærere og ledelse.
  • er kreativ og nytænkende i forhold til skolens eksterne kommunikation, markedsføring og visuelle identitet.
  • kan vedligeholde og udvikle kommunikationen på skolens platforme med særligt fokus på hjemmeside og sociale medier.
  • kan varetage kommunikationsopgaver i løbet af skoleåret, fx oplysnings- og præsentationsmateriale, årsskrift, pressemeddelelser, nyhedsbreve, annoncer og lignende i samarbejde med lærere, elever og ledelse.
  • har interesse for at indgå i skolens liv og evne til at opfange de gode historier.
  • har lyst til at være på en levende arbejdsplads, hvor man møder mange mennesker hver dag.
 Morsø Gymnasium har i dette skoleår ca. 350 elever og 50 medarbejdere. Derudover består ledelse og administration af rektor, vicerektor, en uddannelsesleder, en regnskabschef og 2 sekretærer. Der er tradition for, at medarbejderne tager initiativer, og at der uddelegeres kompetence. Opgaverne som kommunikationsmedarbejder vil foregå i tæt samarbejde med ledelse, administration, lærere og elever. Stillingen vil blive aflønnet efter kvalifikationer. Med de rette kvalifikationer – fx undervisningskompetence i et af gymnasiets fag - er der mulighed for mere end en halvtidsstilling. Yderligere oplysninger kan fås hos rektor Kurt Sonne Thomsen på telefon 20161842. Information om gymnasiet kan fås på adressen www.morsoegym.dk Ansøgningen sendes til rektor Kurt Sonne Thomsen på e-mail ks@morsoe-gym.dk senest den 14. juni 2017 kl.12. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler den 19. juni om eftermiddagen.