height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

Brobygning

Vedrørende brobygningsforløb i uge 45 på Morsø Gymnasium

Kære brobygningselev,

På Morsø Gymnasium glæder vi os til at byde dig og de øvrige brobygningselever velkommen til to-tre dages brobygning. Skoledagen vil være kl.8 – 13.30.

Vi har lagt et program for de dage, hvor I skal besøge gymnasiet. Vi vil gerne give jer et indtryk af, hvordan hverdagen ser ud for en gymnasielev.

Når I kommer den første dag kl.8, vil en studievejleder tage imod jer. I mødes ved hovedindgangen. Han eller hun giver en generel orientering om Morsø Gymnasium og om STX, og I får et skema for brobygningsdagene.

Nogle elever vil derefter vise rundt på skolen og fortælle om gymnasiehverdagen med timer, fag, lektier, opgaver, elevråd, elevaktiviteter, fester, organisationer osv.

Mens I er her, vil I modtage undervisning i en række fag, så I møder både nogle fællesfag og nogle af de studieretnings- eller valgfag, som skolen tilbyder. Nogle fag vil være kendte for jer, andre nye.

Praktisk info:

Medbring pc eller tablet, blyant, kuglepen og mobiltelefon. Tag gerne billeder i løbet af de dage, du er på skolen, og send dem til pm@morsoe-gym.dk.

Morsø Gymnasium har en kantine, hvor du kan købe mad, men du kan også tage en madpakke med.

Du kan se mere om, hvad der foregår på Morsø Gymnasium på www.morsoe-gym.dk

Vi glæder os til at se dig

Hvis du må melde afbud i tilfælde af sygdom, beder vi dig venligst kontakte os på 97722288 kl.8.

Med venlig hilsen,

Mads Dam

Studievejleder

md@morsoe-gym.dk

 

 

 

Scroll to Top