height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

Morsø DramaAkademi

Danmarks eneste gymnasium med drama på A-niveau tilknyttet kollegie, madordning, talentakademi og relevant studiejob!

Vi har en mission: Vi vil gøre MGY til Danmarks bedste gymnasium for elever med interesse for drama og teater. Derfor har vi sammen med Limfjordsteatret skabt Morsø DramaAkademi, så du kan bo, studere, arbejde og leve med teater på Mors!

Student med drama
På Morsø DramaAkademi får du som det eneste sted i Danmark dramatik på A-niveau i en studieretning med engelsk. Dramatik er altså ikke bare noget, du laver i fritiden, men et fag i en studieretning, der leder frem til en studentereksamen. Og fagene arbejder tæt sammen: når du læser Shakespeares Romeo og Julie i engelsk, så spiller du scenerne i dramatik, og når du lærer om lysets bølgelængder i fysik, så bruger du din viden og laver en lækker lyssætning til din næste forestilling. Du kan læse mere omkring den kunstneriske studieretning her.

På Morsø DramaAkademi får du let adgang til det professionelle teater. Hvert år spiller mere end 50 forestillinger på Limfjordsteatret og Morsø Teater, og vi ser også forestillinger på Ålborg Teater og Århus Teater. Når der er en spændende skuespiller, instruktør eller scenograf i huset, så kan vi lave en workshop og du lærer nyt, som måske kan bruges i dine egne forestillinger.  Se nogle af de tidligere og nuværende elevers forestillinger her. Se nogle af de tidligere og nuværende elevers forestillinger her. 

Studiejob
På Morsø DramaAkademi kan du få et studiejob som for eksempel dramaunderviser, skuespiller, teatertekniker eller Jungledyret Hugo! Både Limfjordsteatret, Morsø Teater, Jesperhus Showteam og Ungdomsskolen i Nykøbing har i mange år ansat unge talenter fra Morsø DramaAkademi.

Limfjordsteatrets Akademi for Scenekunst (LTA)
På Morsø DramaAkademi kan du få en plads på Limfjordsteatrets Akademi for Scenekunst, som er Danmarks bedste – med både danske og udenlandske gæstelærere. Underviserne på Morsø Gymnasium og Limfjordsteatret arbejder tæt sammen om at skabe de bedste unge drama-talenter. Læs mere her

Forældreovervejelser omkring økonomi
Når man overvejer om ens barn skal bo på Morsø DramaAkademi, så bør man mht. økonomi medtænke, at det ikke er helt gratis at have en ung boende hjemme. Derfor har vi forsøgt at lave et regneeksempel til støtte for forældreovervejelser.
Sammenligning mellem at bo hjemme og bo på Morsø DramaAkademi.

Besøg os på Facebook og Instagram , hvor det er muligt at se billeder fra de forskellige aktiviteter og forestillinger som eleverne medvirker i.

Se hvilke spændende forestillinger vi skal se i 2023/2024

Holdet bag Morsø DramaAkademi

Kontakt os

Vil du vide mere, så tøv ikke med at kontakte os. Tryk her og send os dine kontaktoplysninger. Så kan vi være behjælpelige med at besvare spørgsmål, og aftale rundvisning på gymnasiet og kollegiet.

Scroll to Top