height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

Drama College

Danmarks eneste gymnasium med drama på A-niveau, tilknyttet kollegie, madordning, talentlinje og mulighed for relevant studiejob!

Vi har en mission: Vi vil gøre MGY til Danmarks bedste gymnasium for drama- og teater-interesserede. Og med det nye Limfjordsteater er der for alvor lagt i ovnen for MGY Drama College. Bo, studer, arbejd og lev med teater på Mors!

På DRAMA COLLEGE får du undervisning i Dramatik på A-niveau som en del af din gymnasielle uddannelse – som det eneste sted i landet! Du vil komme til at arbejde målrettet, praktisk og teoretisk med teater og teaterhistorie, så du er godt klædt på til eksamen i 3.G. Du kan læse mere omkring den kunstneriske studieretning her.

På DRAMA COLLEGE får du dit eget kollegieværelse tæt på skolen. Her bor du sammen med dine klassekammerater, og der er tilknyttet en social vicevært. Fra kollegiet er der under 150 meter til gymnasiet og teatret, og skal du længere end det, er det nemt at komme rundt i Nykøbing, da alle busser er gratis. Du kan læse meget mere omkring kollegiet og se priser her.

På DRAMA COLLEGE får du adgang til alle de forestillinger – fra hele verden – der spiller på teaterscenerne. Bliv inspireret af de dygtigste, professionelle teaterfolk og vær med til at skabe dine egne forestillinger. Se nogle af de tidligere og nuværende elevers forestillinger her. 

På DRAMA COLLEGE kan du få et studiejob som for eksempel dramaunderviser, skuespiller, teatertekniker eller Jungledyret Hugo! Både Limfjordsteatret, Morsø Teater, Jesperhus og Ungdomsskolen i Nykøbing har i mange år ansat unge talenter på Morsø Gymnasiums dramalinje.

På DRAMA COLLEGE får du morgenmad og frokost alle hverdage i Gymnasiets café. Desuden arrangeres ofte fælles madlavning og spisning om aftenen på kollegiet. Prisen for alt dette er kun 500 kr. oveni kollegieværelsernes priser, som kan findes her. 

På DRAMA COLLEGE kan du få en plads på Limfjordsteatrets talentlinje, som er Danmarks bedste – med internationale gæstelærere og udenlandsrejser. Underviserne på Morsø Gymnasium og Limfjordsteatret arbejder tæt sammen om at skabe de bedste unge drama-talenter.

Se hvilke spændende forestillinger vi skal se i 2022/2023

Få flere informationer ved at trykke nedenfor og send os dine kontaktoplysninger. Så kan vi være behjælpelige med at besvare spørgsmål, og aftale rundvisning på gymnasiet og kollegiet.

Tryk her for at få et opkald

Besøg også vores Facebookside, hvor det er muligt at se billeder fra de forskellige aktiviteter og forestillinger som eleverne medvirker i.

Scroll to Top