height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

Sport og idræt

Enestående sportsfaciliteter og faglige udfordringer

Hvis du er interesseret i sport, får du rig mulighed for at dyrke din interesse på Morsø Gymnasium. På gymnasiet findes en lang række faciliteter, så du kan blive udfordret inden for dine foretrukne sportsgrene. Vi har egen klatrevæg, basketball-baner, atletikanlæg og kunststofbane samt gymnastiksal, hal og en enestående natur, der giver mulighed for alt lige fra mountainbiking til kajakture.

I idrætsundervisningen kombineres teori og praksis, og du vil her få indsigt i emner som træningsfysiologi, anatomi, idrætspsykologi og træningsplanlægning. Ud over den obligatoriske undervisning i idræt C, kan du vælge idræt B som valgfag i 3.g. Udover, at du her kommer mere i dybden med idrætsfaget, vil du, som idræt B-elev, blive tilbudt at deltage i en skisportstur med holdet.

Skolen tilbyder yderligere at du kan blive MGY-sportselev, hvor du, i skoletiden, kan deltage i undervisning i håndbold, badminton, rytmisk gymnastik, fodbold og vægtløftning. Denne mulighed har du, uanset hvilken studieretning, du vælger. Træningen i fodbold, håndbold, rytmegymnastik og badminton varetages af Sports College Mors og hvis du deltager i disse sportsgrene, vil du også få mulighed for deltagelse i en række arrangementer og studieture, fx til slutrunder i EM i håndbold. For yderligere information, se www.scmors.dk.

Kontakt: Jesper Kjær Nannerup, tlf. 2088 9048, jk@morsoe-gym.dk

Scroll to Top