height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

Sport og idræt

Enestående sportsfaciliteter og faglige udfordringer

Hvis du er interesseret i sport, får du rig mulighed for at dyrke din interesse på Morsø Gymnasium. På gymnasiet findes en lang række faciliteter, så du kan blive udfordret inden for dine foretrukne sportsgrene. Vi har egen klatrevæg, basketball-baner, atletikanlæg og kunststofbane samt gymnastiksal, hal og en enestående natur, der giver mulighed for alt lige fra mountainbiking til kajakture.

I idrætsundervisningen kombineres teori og praksis, og du vil her få indsigt i emner som træningsfysiologi, anatomi, idrætspsykologi og træningsplanlægning. Ud over den obligatoriske undervisning i idræt C, kan du vælge idræt B som valgfag i 3.g. Her kommer du endnu mere i dybden med idrætsfaget og du vil, som idræt B-elev, blive tilbudt at deltage i en skisportstur med holdet.

Hvis du dyrker meget sport i din fritid på et højt niveau, kan det være udfordrende at få tiden til at række. Dette vil gymnasiet meget gerne hjælpe dig med, at få til at fungere. Hvis din sport er håndbold, er det i så fald en mulighed for dig, at blive en del af HåndboldAkademi-træningen, som enten ude- eller hjemmeboende elev. Hvis din sport er noget andet end håndbold, vil vi ligeledes meget gerne støtte dig, da vores politik er, at det skal kunne lade sig gøre at være sportsudøver og gå i gymnasiet samtidigt. Derfor har vi ordningen MGY-elitesport. Du kan læse mere om begge disse tilbud ved at klikke på dem nedenfor her.

Kontakt skolens elitesportskoordinator, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne.

Jesper Kjær Nannerup, jk@morsoe-gym.dk, tlf.: 20 88 90 48

Musik, idræt Jesper

Scroll to Top