height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

Vejledning

Her finder du diverse vejledninger

ELEVVEJLEDNING

Når man starter på gymnasiet, bliver man mødt af en masse nye udfordringer, og for nogle er det svært at knække gymnasiekoden og få hverdagen til at hænge sammen, så der er plads til både skolearbejde, venner, erhvervsarbejde og fritidsinteresser. Det er elevvejlederens opgave at hjælpe dig med at gennemføre de tre år på den bedste måde, og du er derfor altid velkommen til at henvende dig hos mig, hvis du har problemer, som kan have betydning for din skolegang.

Studievalg

Vejledning om videregående uddannelse og erhverv. Studievalg Danmark vejleder om videregående uddannelse og de efterfølgende beskæftigelsesmuligheder. På Morsø Gymnasium er det Gitte Dybdal, der er din lokale studievalgvejleder.

MENTORORDNING

Hvis du har svært ved at overskue din hverdag og lektier, kan du få hjælp gennem mentorordningen. Du vil så få en lærer knyttet til dig, som kan yde dig hjælp og støtte i hverdagen. Kontakt din studievejleder, hvis du ønsker en mentor.

Psykolog

Hvis du får brug for personlig rådgivning ud over, det din studievejleder kan give dig, kan du benytte dig af kommunens psykolog.

Scroll to Top