height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

Årsfest

Årsfesten på Morsø Gymnasium

Årsfesten er en af gymnasiets gode traditioner.  Alle elever og forældre er inviteret til en dejlig aften med spisning, snak og god stemning. Hvert år har årsfesten et tema, og hver klasse beslutter sig så for et undertema, som de pynter deres bord og klæder sig ud efter – det er kun fantasien, der sætter grænser. I løbet af aftenen er der masser af underholdning fra eleverne, og humøret er altid højt. Hen på aftenen kommer der live musik, og der er noget for både de unge og gamle.

Gamle elever er meget velkomne

Til årsfesterne arrangeres der et specielt bord for gamle elever. Ofte er der kontakt mellem de gamle klasser via Facebookgrupper, men man er også velkommen til at kontakte skolen via mail: adm@morsoe-gym.dk. Her kan man få tildelt plads i hallen, bestille billetter til festen mv. Her på hjemmesiden vil der også være detaljerede informationer om den aktuelle årsfest, programmet mv.

 

Konkurrencen om den bedste klassevideo 

Hver klasse laver en sang og video ud fra det tema de har. Nedenfor kan du se de sidste to års vindervideoer 2022/23 – 3dm i 2023/24 – 3bn. Du kan se alle videoer på vores YouTube-kanal.

 

 

Scroll to Top