height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

Elevstyrede aktiviteter

På skolen tilbydes en række af elevstyrede aktiviteter

Elevrådet

Gymnasiets elevråd er medlem af DGS (Danske Gymnasieelevers Sammenslutning), og deltagelse i sammenslutningens møder giver os mulighed for at opnå indflydelse på landsplan.

Elevrådet er talerøret mellem eleverne og ledelsen, så det er os, eleverne går til, hvis der er idéer til ændringer eller nye tiltag.  På Morsø Gymnasium er der ikke særlig langt fra tanke til handling, så dine forslag vil blive hørt.

Der er elevrådsmøder én gang ugentligt, og de er åbne for alle. Kort efter skoleårets start kommer elevrådsrepræsentanter ud i jeres klasser og fortæller meget mere om elevrådets opgaver, og derefter vælges to repræsentanter. Så overvej, om du ikke skal være den kommende elevrådsrepræsentant og engagere dig i en masse spændende projekter på gymnasiet.

Følg elevrådet på de sociale medier

Prüt

Prüt er skolens festudvalg, som i løbet af året arrangerer fester og fredagscaféer. Der sælges ikke stærk spiritus under festerne, da fokus ligger på hyggen og samværet, selvom det dog langt fra forhindrer en sjov fest med skolekammerater og andre festglade. Prütfester er private, og man skal derfor enten gå på gymnasiet eller handelsskolen eller være skrevet på en gymnasieelevs gæsteliste for at blive lukket ind. Dette gør, at uvedkommende og uønskede ikke har adgang, og således kan der bedre sikres en fredelig og ordenlig fest.

Festen holdes i gymnasiets kantine, hvor der både er mulighed for fest og dans, men også for at sidde i mere dæmpede omgivelser med sine kammerater. Der vil til festerne være professionelle DJ’s og ofte også livebands, som spiller i løbet af aftenen. Vi har f.eks. haft besøg af TopGunn og Gulddreng.
Der er ca. 20-25 festglade medlemmer i Prüt, som så vidt muligt er lige delt over årgangene.

Belønningen for arbejdet med festerne ligger i det unikke fællesskab på tværs af årgangene samt de ture og afterpartys, som overskuddet bliver brugt til. Der søges i starten af hvert år nye medlemmer, og du bør ansøge, hvis du kan lide at feste og vil møde nogle særdeles glade og åbne gymnasieelever på tværs af årgangene.

Følg prüt på de sociale medier

H(å)BB

H(å)BB
Hjælp - Bukobas - Børn
H(å)BB, vi H(å)BB'er på en lykkelig fremtid for alle

H(å)BB er en hjælpeorganisation, som blev startet i 2005 af en gruppe unge fra Morsø Gymnasium. Organisationen er sidenhen ført videre af de efterfølgende elever.
H(å)BB indsamler penge ved at arrangerer forskellige arrangementer, hvor de sælger snacks, drikkevarer, toast og andet godt. Det er arrangementer såsom velgørenhedskoncerter, café koncerter, vibe caféer og hvad udvalget ellers finder på

Følg H(å)BB på de sociale medier

KAKA

KAKA er Morsø Gymnasiums eget satiriske skoleblad, som er lavet af eleverne, for eleverne. KAKA redaktion er blandt de ældste udvalg på hele skolen, og vi fejrede 70-års fødselsdag for vores maskot i 2023. Bladene har typisk et bestemt tema, såsom skoleafslutning, jul eller uge 6. Det bliver udgivet cirka fire gange om året.

KAKA har ikke altid været satirisk, og lignede før i tiden et meget mere traditionelt skoleblad, men bladet har ændret sig i løbet af årene og har siden da forvandlet sig til bladet, som udgives i dag.

Følg KAKA på de sociale medier

Scroll to Top