height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

Undervisningstilbud til overbygningen

Med dette katalog tilbyder vi jeres 7.-8.-9.- og 10. klasses elever en unik mulighed for at opleve relevant undervisning i et nyt miljø og med nye undervisere samtidig med, at vi ønsker at give jer lærere mulighed for at opfylde elevernes læreplaner på en anderledes og sjov måde

Hos os kan jeres elever opleve undervisningstilbud i en bred vifte af fag lige fra dansk, dramatik, engelsk, billedkunst, religion, idræt og biologi til matematik, fransk, fysik, historie, kemi, musik, naturgeografi og tysk.

Alle vores tilbud bliver formidlet af gymnasiets elever og lærere. På Morsø Gymnasium har vi engagerede elever, der udover at være dygtige også synes, det er sjovt at lære fra sig. De husker tydeligt selv, hvordan det var at stifte bekendtskab med læringsstoffet første gang.

På gymnasiet har vi også gode undervisningsfaciliteter, som vi gør brug af i undervisningstilbuddene. Vi kan desuden tilbyde at komme til jer med de tilbud, der ikke er afhængige af vores faciliteter.

Fælles for alle elever er, at anderledes og uventede oplevelser i forbindelse med undervisningen lagres bedre i hukommelsen, og undervisningstilbuddene kan derfor hjælpe eleverne med at lære vigtige emner til for eksempel afgangsprøverne.

Læs om vores mange tilbud i kataloget her og kontakt vicerektor Birgitte Martiny på bi@morsoe-gym.dk for mere information og aftale om undervisning.  Vores tilbud tager så vidt muligt udgangspunkt i lærerplanerne for folkeskolen, men mangler I et særligt tilbud, er vi meget lydhøre overfor jeres ønsker.

Mange hilsner

Birgitte Martiny
Vicerektor

Scroll to Top