height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

Rejser og turer

Introtur, ekskursioner, sprog-, ski- og studierejser

I en række fag suppleres undervisningen af ekskursioner eller studierejser.

Én-dagsekskursioner

Én-dagsekskursioner strækker sig over 3-4 blokke, hvor undervisningen henlægges til en virksomhed, et museum, en geografisk lokalitet eller et andet sted, som er relevant for det pågældende fag. Der er ikke elevbetaling til én-dagsekskursioner.

Flerdages-ekskursioner

Flerdages-ekskursioner varer op til 3 undervisningsdage og går typisk til København. Programmet afhænger af de fag, som tager af sted. Der kan være besøg på en avisredaktion, en faglig organisation, et universitetsinstitut, Folketinget, en virksomhed, et teater – det vil variere fra den ene ekskursion til den næste. Eleverne afholder selv udgifter til overnatning, måltider og transport på stedet.

Introtur

Alle elever kommer på en introtur i starten af 1.g. Her går turen til Bjørneborg, med en enkelt overnatning.

Sprogrejser

Har man Italiensk, spansk eller fransk arrangeres sprogrejser. Det kan være som udvekslingsrejse og genbesøg i løbet af 2. og 3.g.

Skirejse

Har man idræt på B-niveau har man mulighed for at komme på skirejse.

Studierejser

Studierejser ligger i forårssemestret  i 2.g (omkring uge 12-13) og foregår i udlandet. De varer op til 6 dage. Disse rejser er ligeledes knyttet til et undervisningsforløb, og to lærere deltager. Eleverne afholder selv alle udgifter til transport tur-retur, overnatning, måltider, entréer og transport på stedet.

Scroll to Top