height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

Er du dramaelev eller kommende dramaelev? Se hvilke spændende forestillinger du skal ud og se i det kommende skoleår.

Nu åbner teatrene igen ? Det er vi blevet så glade for i dramatikfaget, at vi har lagt et heftigt program for undervisningen i dramatik næste år. Vi skal se ikke mindre end 14 forestillingen. I mødet med det professionelle teater lærer vi, hvordan man laver god scenekunst samtidig med, at vi får ideer til de forestillinger, vi selv skal lave. Oven i programmet kommer en række workshops med skuespillere og instruktører. Vi glæder os helt vildt til, at alt bliver godt igen!

Se årets program her.

Du kan stadig nå at blive en del af vores fantastiske dramahold. Ring til os i dag.

 

 

 

 

 

Scroll to Top