height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

Gamer-lokalet er en succes!!

I skolens kælder lugter der af pizza, chips og en smule sved. Man kan høre jubel, råb, grin og fornemme en god omgang hygge. I 2020 fik vi et nyt gamer-lokale, og det har været en fantastisk succes. Vi bruger det både til undervisning, og der er en del elever, som bruger det uden for undervisning.

De fag der hovedsageligt bruger gamer-lokalet er mediefag og design. Derudover har vi en flok elever, som elsker at klippe film og videoer.

Lokalet bliver dog mest brugt af vores gamere. Vi har snakket med vores elev Nikolaj om det nye gamer-lokale. Nikolaj går i 3.g og gamer, lige så snart han har mulighed for det. Nikolaj er tovholder og medansvarlig for gamer-lokalet.

Læs mere her…

 

Scroll to Top