height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

Endelig kan de rejse ud igen!!

Eleverne på Morsø Gymnasium er endelig kommet på studietur ud af landet igen. I denne uge har gymnasiet klasser på Island, Færøerne og i Norge. Og de får virkelig oplevelser for livet. Lærerne har tilrettelagt super spændende og lærerige turer rundt i de forskellige lande. Fx har eleverne i Island set og lært om hvaler, fået en skøn dukkert i Den Hemmelige Lagune og set Gullfoss, Geysir og det smukke vandfald lige før Thingvellir.

Færøerne har bl.a. budt på fjeldtur, hvor eleverne fik et indblik i, hvordan man kom rundt på Færøerne i gamle dage. Der har også været tid til færørisk kædedans og roning! Turen har også budt på besøg hos Vestmanna Seafood, hvor eleverne har lært om den færøske fiskeindustri.

I Norge har eleverne først været en tur i Bergen, hvor de tre første dage blev tilbragt sammen med elever fra Fyllingsdalen Gymnasium. Et norsk gymnasium som også har dramatik som linjefag. De norske elever besøgte Mors sidste år, så det var et glædeligt gensyn. De sidste par dage blev brugt i Oslo, hvor Nationalteatret bl.a. blev besøgt. De unge har haft navne som Holberg, Ibsen og Bjørnson tæt under huden.

Scroll to Top