height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

GALLA

Lørdag den 2. april afholdte 3.g eleverne galla i et skønt forårsvejr. Solen skinnede om kap med de smukke unge mennesker, da de ankom til Arena Mors. Her skulle der danses Les Lanciers foran de stolte forældre, søskende og bedsteforældre. Eleverne har haft Les Lancier på skemaet i 4 idrætstimer, og mon ikke også idrætslærerne var lidt stolte. Dansen forløb uden problemer – alle 5 ture, med hver 4 runder.

Efter Les Lancier blev de feststemte gymnasieelever kørt til det ottekantede forsamlingshus i Øster Jølby. En del elever havde fået arrangeret kørsel, af lidt forskellige typer biler, og det gav en festlig stemning foran Arenaen. Festen i Øster Jølby var uden forældre og uden fotograf – men mon ikke de gav den gas til langt ud på natten. Efter 2 år, hvor corona har sat en stopper for fester, var det de unge mennesker helt velfortjent.

Galla er en stor ting i de unges liv, og det er starten på en lang række af milepæle for 3.g’erne: galla, sidste skoledag, huebegivenhed og fejring med familien, dimission, studenterkørsel og studenterfester. Vi glæder os til at følge dem på denne rejse.

Scroll to Top