height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

Teaterfestival 2022

Dramaelever afholdte teaterfestival på Morsø Gymnasium 

Hvis faget drama bliver udtrukket til eksamen til sommer, skal 3.g’erne vise deres forestilling og bedømmes af en censor, men til teaterfestivalen var det publikum, der vurderede stykkerne.

 

3.g´erne fremviste to forestillinger.

I Femme Finale viser et mordmysterium med mærkelige blodpletter og mannequiner nye sider af kvindekønnet, og i Europamestrene udstilles vores emsighed, smålighed, angst, nærighed, bøvethed og dårlige smag.

Også 1 g’erne fremviste en flot forestilling. De har selv digtet videre på Line Knutzons kult-komedie Først bli’r man jo født fra 1990’erne, og det er blevet til en absurd og kærlig historie, hvor Axel og Tudeberg ser tilbage på deres ungdomsforelskelse i pigerne Lis og Tis fra inde ved siden af.

Det var dramatik på højt niveau!

 

Scroll to Top