height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

FUTSAL-TURNERING

8 piger og 9 drenge fra Morsø Gymnasium drog mandag morgen afsted til det regionale Futsal-stævne i Randers⚽️🚌 På trods af flot spil, måtte drengeholdet desværre se sig overmatchet på dagen af meget velspillende hold fra Viborg Katedralskole, Dronninglund Gymnasium og Randers Statsskole😅
Pigeholdet viste både et solidt defensivt spil og evnen til at skabe farlige kontramuligheder😀 De gjorde således rent bord i deres grundspil med to sikre sejre. I semifinalen var modstanderen Mariagerfjord Gymnasium, som desværre viste sig for at være for stærke💪 Alt i alt en absolut godkendt indsats fra alle👏 Giv vores elever et like!!!👍
Drengeholdet: Anders Sørensen, Jonas Kokkedal, Anton Furbo, Daniel Kristiansen, Viktor Timmers, Lauritz Odsgaard, Benjamin Futtrup, Jimmy Pham, Mathias Blichfeldt.
Pigeholdet: Emma Gregersen, Mathilde Mikkelsen, Didde Allentoft, Ann Jeannett Olesen, Ida Kirstine Nielsen, Stine Nielsen, Stine Glintborg, Maria Cecilia Andersen.

 

Turneringens spiller blev vores egen Ida Kirstine Nielsen💪 😀 TILLYKKE!!!!

 

 

 

 

Scroll to Top