height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

NordUng

NordUng

– Morsø Gymnasium er sammen med en række gymnasier i Danmark og Norden blevet indbudt til at deltage i Københavns Universitets projekt NordUng.
Projektet handler om at være ung og borger i Norden. Vi deltager med fagene historie og biologi. Det er Susanne Rosendal Lauersen og Kirstine Kjær Nannerup, der deltager som lærere.

Projektet er støttet af A. P. Møller Fonden og har stærke folk i styregruppen bl.a. tidligere undervisningsminister mv. Bertel Haarder.

Tirsdag den 30. januar samles alle deltagere på Københavns Universitet. Susanne Rosendal Lauersen og Kirstine Kjær Nannerup deltager for Morsø Gymnasium sammen med rektor Ann Balleby.

I faget historie skal eleverne arbejde med et tema om Færøernes politiske situation, identitet og produktion. I faget biologi skal eleverne arbejde med PFAS og forurening af havmiljøet på tværs af det danske rigsfællesskab.

Morsø Gymnasium havde for mindre end et år siden udveksling med en færøsk klasse fra Torshavn og NordUng lægger sig i en naturlig forlængelse af disse oplevelser og erfaringer.

Scroll to Top