Er du en af vores kommende elever?Vi har samlet det hele et sted, så du hurtigt kan få et overblik over, hvorfor Morsø Gymnasium er det rette valg for dig.

Kom og bliv klogere på valg af ungdomsuddannelse.  Vi tilbyder rundvisninger med efterfølgende vejledning ud fra specielle interesser – fx studieretninger eller kollegium. I alt op til 1 time pr. familie. Rundvisningen er helt uforpligtende, så tøv ikke med at booke en tid. For at kunne overholde alle corona-restriktioner udbyder vi forskellige datoer i januar og februar med forhåndsbooking: Mandag den 25. jan kl. 15-18Onsdag den 3. februar kl. 15-18Lørdag den 13. februar kl. 10-14 Hvis I ikke har mulighed for at møde op på en af disse datoer eller har specielle ønsker, er I altid velkomne til at ringe til skolen og aftale en alternativ løsning - fx en virtuel samtale eller et møde på et andet tidspunkt. Tilmeld jer her, eller ring på skolens telefon!
Book en rundvisning her

Snak med en elevambassadør Vil du høre mere om skolen fra en af vores elevambassadører, så send os en mail. Eleverne kan fortælle dig, hvordan det er at være elev på Morsø Gymnasium. Det kan være, at du gerne vil vide mere om, hvordan det er at begynde som elev på skolen, hvilke sociale aktiviteter vi har, noget om fagene eller noget helt andet. Tøv ikke med at tage kontakt. Det er helt uforpligtende.
Book en samtale her

Morsø Gymnasium er et lille gymnasium med højt til loftet. Her tager vi os af hinanden og sætter trivslen højt. Vi arbejder målrettet på at give dig en tryg start. Du får en fast makker og en fast gruppe i starten, så du hurtigt lærer nogen at kende. Vi arrangerer introforløb og hyttetur med klassen, som styrker sammenholdet i klassen. Du bliver en del af et fedt studiemiljø med dygtige undervisere og mange muligheder for aktiviteter som SportX, dramaklub, gamer-klub, talentforløb, fredagsbar, fester, koncerter, studieture, ekskursioner og meget mere. På Morsø Gymnasium får du en stx – en almen studentereksamen, der åbner alle døre og giver direkte adgang til videregående uddannelser uden supplering. Vi ses på Morsø Gymnasium!

Eleverne fortæller om studieretningerne og livet på Morsø Gymnasium

Hør mere om studieretningerne på Morsø Gymnasium