Er du en af vores kommende elever?Vi har samlet det hele et sted, så du hurtigt kan få et overblik over, hvorfor Morsø Gymnasium er det rette valg for dig.

Bliv klogere på valg af ungdomsuddannelse. Du har sikkert mange spørgsmål, du gerne vil have svar på, inden du skal vælge ungdomsuddannelse. Vil du gerne vide mere om Morsø Gymnasium, har du mulighed for at tale med vores vicerektor, en studievejleder eller en elevambassadør.Ring til os på skolens telefon, så finder vi en løsning. Kollegium Har du interesse i at se og høre mere om vores kollegium, er du velkommen til at kontakte social vicevært Per Hvass på 28434445. Sports CollegeVores elitesportskoordinator Jesper Kjær Nannerup er klar til at snakke med dig, hvis du har interesse i at høre mere om sport på skolen og muligheden for at blive MGY-sportselev. Han kan kontaktes på 20899048.

Morsø Gymnasium er et unikt gymnasium med højt til loftet. Her tager vi os af hinanden og sætter trivslen højt. Vi arbejder målrettet på at give dig en tryg start. Du får en fast makker og en fast gruppe i starten, så du hurtigt lærer nogen at kende. Vi arrangerer introforløb og hyttetur med klassen, som styrker sammenholdet i klassen. Du bliver en del af et fedt studiemiljø med dygtige undervisere og mange muligheder for aktiviteter som studieture, ekskursioner, fredagsbar, fester, koncerter, SportX, dramaklub, gamer-klub, talentforløb og meget mere. På Morsø Gymnasium får du en stx – en almen studentereksamen, der åbner alle døre og giver direkte adgang til videregående uddannelser. Vi ses på Morsø Gymnasium!

Film om Morsø Gymnasium - se hvad vi kan tilbyde dig!

Kan du ikke se videoerne? Tillad alle cookies.

Præsentation af Morsø Gymnasium

Eleverne fortæller om studieretningerne og livet på Morsø Gymnasium

Tillad alle cookies for at se videoerne.

Film med rundvisning på skolen

Præsentation af skolen

Links

Læs vores brochurer her