height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

Optagelsesprøve

[vc_row row_height_percent=”0″ override_padding=”yes” h_padding=”2″ top_padding=”2″ bottom_padding=”2″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ shift_y=”0″][vc_column column_width_percent=”60″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”1″ medium_width=”0″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ z_index=”0″ width=”1/1″][vc_custom_heading heading_semantic=”h3″ text_font=”font-496711″ text_weight=”100″]Optagelsesprøve på Morsø Gymnasium[/vc_custom_heading][vc_empty_space empty_h=”2″][vc_custom_heading auto_text=”yes” heading_semantic=”h5″ text_size=”h5″ text_font=”font-496711″ text_weight=”300″ text_color=”color-jevc”]Optagelsesprøven til de gymnasiale uddannelser

Optagelsesprøven er en centralt stillet skriftlig prøve af 4 timers varighed
i fagene dansk, engelsk, matematik og fysik/kemi.

Der afholdes fire optagelsesprøver i 2022. Hvis en ansøger ikke består en optagelsesprøve, kan de efterfølgende prøvedatoer bruges til at aflægge optagelsesprøven igen. Dog kan man kun aflægge prøve to gange i et optagelsesår.

  1. prøveforekomst onsdag den 27. april kl. 10-14:

Denne prøve er for ansøgere, der med sikkerhed skal aflægge optagelsesprøve, bl.a. ansøgere fra prøvefrie skoler, ansøgere fra efterskoler, der går på en alternativ 9. eller 10. årgang, hvor der ikke aflægges prøve, ansøgere der ikke har 2. fremmedsprog fra folkeskolen, og ansøgere, der har ansøgt for sent – dvs. efter den 1. marts.

 

2. prøveforekomst fredag den 10. juni

Denne prøve er for ansøgere, der ikke er blev erklæret uddannelsesparate til den endelige parathedsvurdering i starten af juni.

 

3. prøveforekomst  ?

Denne prøve er primært for de elever, der ikke består folkeskolens afgangseksamen i år.

 

4. prøveforekomst ?

Denne prøve er primært en sygeprøve.

 

Samtalen

Efter at resultatet af optagelsesprøven foreligger, indkaldes ansøgeren til en optagelsessamtale.[/vc_custom_heading][vc_empty_space empty_h=”2″][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top