height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

Prüt

Prüt er skolens festudvalg, som i løbet af året arrangerer fester og fredagscaféer

Prüt er skolens festudvalg, som i løbet af året arrangerer fester og fredagscaféer. Der sælges ikke stærk spiritus under festerne, da fokus ligger på hyggen og samværet, selvom det dog langt fra forhindrer en sjov fest med skolekammerater og andre festglade. Prütfester er private, og man skal derfor enten gå på gymnasiet eller handelsskolen eller være skrevet på en gymnasieelevs gæsteliste for at blive lukket ind. Dette gør, at uvedkommende og uønskede ikke har adgang, og således kan der bedre sikres en fredelig og ordenlig fest.

Festen holdes i gymnasiets kantine, hvor der både er mulighed for fest og dans, men også for at sidde i mere dæmpede omgivelser med sine kammerater. Der vil til festerne være professionelle DJ’s og ofte også livebands, som spiller i løbet af aftenen. Vi har f.eks. haft besøg af TopGunn og Gulddreng.
Der er ca. 20-25 festglade medlemmer i Prüt, som så vidt muligt er lige delt over årgangene.

Belønningen for arbejdet med festerne ligger i det unikke fællesskab på tværs af årgangene samt de ture og afterpartys, som overskuddet bliver brugt til. Der søges i starten af hvert år nye medlemmer, og du bør ansøge, hvis du kan lide at feste og vil møde nogle særdeles glade og åbne gymnasieelever på tværs af årgangene.

Bliv ven med ”Prüt Prüttesen” på Facebook for at se billeder fra festerne.

Scroll to Top