height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

Elevaktiviteter

Der findes flere forskellige elevudvalg, man kan engagere sig i som elev på Morsø Gymnasium.

H(å)BB

H(å)BB
Hjælp - Bukobas - Børn

H(å)BB, vi H(å)BB'er på en lykkelig fremtid for alle

H(å)BB er en hjælpeorganisation, som blev startet i 2005 af en gruppe unge fra Morsø Gymnasium. Organisationen er sidenhen ført videre af de efterfølgende elever.
H(å)BB indsamler penge ved at arrangerer forskellige arrangementer, hvor de sælger snacks, drikkevarer, toast og andet godt. Det er arrangementer såsom velgørenhedskoncerter, café koncerter, vibe caféer og hvad udvalget ellers finder på.

KAKA - Gymnasiets blad

KAKA er et af skolens ældste udvalg, og er gymnasiets helt eget satiriske skoleblad, der bliver udgivet cirka fire gange om året. 

Bladet er lavet af eleverne for eleverne.

Elevråd

Elevrådet er talerøret mellem eleverne og ledelsen. Eleverne fremlægger for ledelsen, hvis der er idéer til ændringer eller nye tiltag. På Morsø Gymnasium er der ikke langt fra tanke til handling, så dine forslag vil blive hørt.

Gymnasiets elevråd er medlem af DGS (Danske Gymnasieelevers Sammenslutning), og deltagelse i sammenslutningens møder giver os mulighed for at opnå indflydelse på landsplan.

Prüt

Prüt er skolens festudvalg, som i løbet af året arrangerer fester og fredagscaféer. Der sælges ikke stærk spiritus under festerne, da fokus ligger på hyggen og samværet, selvom det dog langt fra forhindrer en sjov fest med skolekammerater og andre festglade. Prütfester er private, og man skal derfor enten gå på gymnasiet eller handelsskolen eller være skrevet på en gymnasieelevs gæsteliste for at blive lukket ind. Dette gør, at uvedkommende og uønskede ikke har adgang, og således kan der bedre sikres en fredelig og ordenlig fest.

Bliv ven med ”Prüt Prüttesen” på Facebook for at se billeder fra festerne.

Scroll to Top