height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=183264189711933&ev=PageView&noscript=1" /

Årsfest 2022

Årsfesten er den største oplevelse

Årsfesten på Morsø Gymnasium er det studenterne nævner som den største oplevelse i hele deres gymnasietid. Og gymnasiets årsfest ER noget helt særligt, som alle andre gymnasier roligt kan misunde Morsø lidt.

Gymnasiet bliver for mange deres anden familie på Mors og årsfesten er den store familiefest. Her deltager eleverne i hovedrollerne. De konkurrerer under tema, i år Disney klassikere. 3dme gav den som Alice i Eventyrland og vandt årsfestvideoen. Videoerne producerer klasserne i deres fritid i ugerne op til årsfesten. Der bliver lagt mange tanker og kræfter i videoerne, som bliver flotte og sjove. Der er også præmie til bedste samlet koncept og her tæller alle klassens gæster også med, som er forældrene og søskende. Her vandt 2sn som gav den fuld skrue som Aladdin.

Ud over elever, forældre og søskende, så deltager gamle elever og gymnasiets ansatte også i festen.

For mange fra Mors og Salling er Årsfesten på Morsø Gymnasium et kært gensyn. Et gensyn med skolen, med lærerne, med andre ansatte, med den gamle klasse, med gamle venner og bekendte fra barndommen. Festen er et tæt vævet tæppe af folk, som kommer hinanden ved. For vores elever udefra er det en fantastisk oplevelse at se klassekammeraterne og de andre forældre, at tale med lærerne og se skolens kringelkroge.

Første del af festen foregår i hallen og anden del i skolens store opholdsrum. Anden del er præget af musik og ”floor”. Her danses, synges og snakkes – og barerne besøges. Lærerbandet spiller op og stemningen bliver højlydt, svedig og festivalagtig.

Årsfesten er en tradition, som går tilbage til starten af 1990’erne og har været holdt hvert år, undtaget i 2020 og 2021 pga. corona.

Aftenen er uforglemmelig for alle elever fra Morsø Gymnasium – et minde for livet, som kan fortælles videre. En tidligere student fortalte, at hun havde forklaret festen for en veninde fra efterskolen, hvorefter efterskoleveninden havde udbrudt: ”Mine børn skal gå på Morsø Gymnasium”.

Scroll to Top