Enestående sportsfaciliteter og faglige udfordringer

Hvis du er interesseret i sport, får du rig mulighed for at dyrke din interesse på Morsø Gymnasium. På gymnasiet findes en lang række faciliteter, så du kan blive udfordret inden for dine foretrukne sportsgrene. Vi har egen klatrevæg, basketball-baner, atletikanlæg og kunststofbane samt gymnastiksal, hal og en enestående natur, der giver mulighed for alt lige fra mountainbiking til kajakture.

 

I idrætsundervisningen kombineres teori og praksis, og du vil her få indsigt i emner som træningsfysiologi, anatomi, idrætspsykologi og træningsplanlægning. Vores studieretning, matematik A/biologi A, giver eleverne mulighed for et to-årigt B-niveau i idræt, der sideløbende med den almindelige undervisning giver et fagligt såvel som socialt supplement. Hvis du ikke er på denne studieretning, kan du dog stadig vælge det et-årige idræt B-forløb i 3.g.

 

Skolen tilbyder yderligere eleverne at blive en del af Sports College Mors, hvor du, i skoletiden, kan få undervisning i håndbold, rytmisk gymnastik og fodbold. Denne mulighed har du, uanset hvilken studieretning, du vælger. På Sports College Mors vil du også få mulighed for deltagelse i en række arrangementer og studieture, fx til slutrunder i EM i håndbold. For yderligere information, se www.scmors.dk.

 

Hvis du dyrker anden sport på højt niveau end håndbold, fodbold eller rytmisk gymnastik, kan du komme under vores elitesportsordning, MGY Sport. Her kan du, uanset sportsgren, få vejledning og støtte i at planlægge en travl hverdag med elitesport i kombination med din gymnasiehverdag. Du vil også få mulighed for at planlægge træning i skoletiden, for at lette en travl hverdag.

 

Hvis du har det sportslige niveau, kan du desuden søge om optagelse på den fire-årige Team Danmark-uddannelse, som Morsø Gymnasium også understøtter.

Yderligere information: Sports College eller  www.scmors.dk

Kontakt: Jesper Kjær Nannerup, tlf. 2088 9048, jk@morsoe-gym.dk